Snelgroeier Karmac Facilitair in de prijzen

Vraag naar fysieke archiefopslag neemt nog flink toe

Lelystad, 25 november 2016 -- Karmac Facilitair behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daarmee een FD Gazelle. De prijs voor financiële hoogvliegers van Nederland wordt jaarlijks uitgereikt door het Financieele Dagblad (FD).

Karmac Facilitair kreeg de onderscheiding op 22 november tijdens de feestelijke uitreiking van de FD Gazellen Awards voor de regio West in Theater Amsterdam. De regio West omvat de provincies Flevoland, Noord –en Zuid-Holland.

Jaarlijks reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Om als FD Gazelle in aanmerking te komen moeten ondernemingen binnen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% realiseren, een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn. Deze beoordeling wordt ondersteund door de database van Graydon, waarin financiële gegevens van 2 miljoen actieve Nederlandse bedrijven zijn opgenomen.

Willem Knemeijer, algemeen manager van Karmac Facilitair zegt: “Met advies op maat over archiefopslag en praktische oplossingen helpt Karmac Facilitair bedrijven en instellingen van hun ruimteprobleem af. We zitten in een groeisegment. Doordat steeds meer wordt overgeschakeld op digitale archivering en –verwerking, neemt de vraag naar de fysieke archiefopslag die efficiënt toegankelijk en 24/7 raadpleegbaar is flink toe.”