Overige diensten

Naast onze expertises in archiefbeheer, archiefopslag, archiefbewerking en digitaliseren biedt Karmac Facilitair ook overige diensten aan in het kader van archiefverhuizing, tijdelijke opslag archiefverplaatsing en archiefvernietiging. Volledig naar uw behoeften, zijn wij altijd mobiel en flexibel inzetbaar. Onze professionele archiefmedewerkers en -verhuizers nemen al uw zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op de belangrijkere zaken. Daarnaast, kunt u na opslag rekenen op gedegen vernietiging van uw archief. Karmac Facilitair is uw vertrouwde partij voor alles omtrent archief.

Archief verhuizen

Het verhuizen van uw archief kan een hoop werk met zich meebrengen. U wilt natuurlijk dat al uw documenten, papieren en dossiers gecoördineerd van punt A naar punt B komen en dat ze daarna geordend op de eindbestemming worden geplaatst. Karmac Facilitair pakt dit voor u op. Onze getrainde verhuizers behandelen uw documenten met zorg en waarborgen zo een gepaste archiefverhuizing voor elk soort archief, ook als het gaat om waardevolle documenten. Karmac Facilitair verhuist uw opslag en neemt alles voor u uit handen van begin tot eind. Daarnaast, zullen wij het archief na de verhuizing beter én goedkoper voor u kunnen beheren dan een regulier verhuisbedrijf voor bedrijfsverhuizingen.

Tijdelijke opslag

Op zoek naar een tijdelijke opslag voor uw documenten, papieren en dossiers? Bij Karmac Facilitair vindt u altijd een externe opslag voor de termijn die u voor ogen heeft. Onze archiefspecialisten begrijpen dat elke situatie anders is en beheren uw archief te allen tijden met persoonlijke aandacht. Wij bieden passende tijdelijke opslag onder andere bij calamiteiten binnen uw bedrijf, zoals een beschadigd pand of een faillissement. Bent u bezig met een verbouwing of verhuizing? Ook in geval van werkzaamheden kunt u terecht bij Karmac Facilitair voor een tijdelijke opslagruimte die aansluit op uw wensen.

Archiefverplaatsing

Ook als u uw archief beschikbaar wilt hebben op locatie biedt Karmac Facilitair een logistieke totaaloplossing. Wij pakken uw archief zorgvuldig in vanuit uw eigen opslag, of vanuit externe opslag bij ons. Na vakkundig vervoer, zetten wij uw archief op locatie voor u klaar. Zo bent u verzekerd van een veilige archiefverplaatsing en zijn uw documenten, papieren en dossiers beschikbaar zoals u dat wilt.

Archiefvernietiging

Voor archiefvernietiging, werkt Karmac Facilitair samen met een vakkundige externe partner, die volledig gespecialiseerd is in het vernietigen van alle soorten archief. Na zorgvuldige verwerking door Karmac, met onder andere dubbele controles, dragen wij het archief over aan onze partner, die het op hun eigen locatie risicoloos vernietigd. Hierdoor zijn logistieke fouten binnen de archiefvernietiging uitgesloten en wordt altijd alleen het archief vernietigd dat ook écht vernietigd moet worden.

Daarnaast, wordt door het laten uitvoeren van de vernietiging bij onze externe partner, het risico op brand of andere calamiteiten geminimaliseerd. Tijdens het vernietigingsproces komt namelijk een grote hoeveelheid energie vrij uit de daarvoor geschikte shredder, doordat de papieren naar postzegelformaat of kleiner gestampt moeten worden. Deze energie, het ontstaan van veel papierstof én het gebruik van diverse motoren en transportbanden, wordt bij onze partner zodanig gecontroleerd, dat onopzettelijk verlies van archief onmogelijk is. Onze werkwijze is hierin wettelijk optimaal en sluit volledig aan bij art. 5 van de nieuwe AVG.

Neem contact met ons op

Moet uw archief verhuisd, verplaatst, tijdelijk opgeslagen of vernietigd worden? Neem dan gerust contact op via de onderstaande buttons om de mogelijkheden door te spreken. Karmac Facilitair maakt voor ieder archief en iedere situatie een eigen aanpak, waardoor er geen vaste kosten te noemen zijn. We zoeken dit graag samen met u uit en maken een vrijblijvende offerte op maat.

Neem contact opBel 0320 28 69 45