Onderdeel KMM Groep

Karmac Facilitair BV is onderdeel van de Karmac Groep waar ook de zusterbedrijven Karmac Informatie & Innovatie, Karmac Bibliotheek Services en Karmac Holland deel vanuit maken.

De Karmac Groep maakt als Groep weer onderdeel uit van de KMM Groep, een snelgroeiende en innovatieve bedrijvengroep uit Flevoland met inmiddels 30 landelijke en deels internationaal actieve bedrijven met gezamenlijk ruim 600 medewerkers.

De activiteiten binnen de KMM Groep zijn verdeeld over 4 sterke labels die binnen een eigen sector actief zijn. De 4 labels zijn:

Karmac Groep

Uw partner bij duurzame oplossingen in informatie logistiek

IVIO Groep

IVIO initieert onderwijskundige vernieuwing. Mensen laten deelnemen aan de maatschappij kan alleen als zijn beschikken over voldoende kennis en vaardigheden

Metafoor Groep

Adviseren over ruimtelijke ontwikkelingen en gemeentelijk vastgoed, het werven en selecteren van professionals, het uitzenden en detacheren van onderwijzend personeel.

Prosu Groep

Specialisten op het gebied van agrarische adres- en bedrijfsinformatie. Ondersteuning van marketing, verkoop- en communicatietrajecten