Onze partners

Om u altijd te verzekeren van de beste oplossingen voor uw archief, werken wij bij Karmac samen met vakkundige partners die staan voor kwaliteit. Hun professionele diensten vullen onze werkzaamheden naadloos aan en maken dat we vanuit Karmac Facilitair elk archief van A tot Z kunnen aanpakken. Op deze pagina leest u wie onze partners zijn en hoe wij met hen samenwerken.

Partner archiefvernietiging Veolia (Van Scherpenzeel) - Utrecht

Voor het vernietigen van archiefstukken heeft Karmac al jaren een perfecte samenwerking Veolia voorheen de firma Van Scherpenzeel uit Utrecht. Deze samenwerking staat aan de basis van een sterk partnerschap waarin onze aanpak een sleutelrol speelt. Hierbij gaan we dan ook nauwkeurig te werk voor de beste archiefvernietiging.

Het te vernietigen materiaal gaat na zorgvuldige selectie en controles door Karmac, met gesloten vrachtwagens rechtstreeks naar Utrecht, waar de schredders van Van Scherpenzeel dezelfde dag nog het papier verwerken tot onherkenbare snippers. Veolia vernietigt het archief geheel gecertificeerd volgens strengste CA+ kwaliteitsnorm met garantie voor het optimaal hergebruik van materialen. Na versnipperen en bundelen, worden de papiersnippers dan ook weer als grondstof gebruikt voor nieuwe toepassingen, zoals tissues. Met deze duurzame verwerking worden de grondstoffen hergebruikt en werken we samen aan een beter milieu.

Zo bent u, namens Karmac Facilitair en Veolia, altijd verzekerd van gedegen en betrouwbare archiefvernietiging.

Partner logistiek LIS Logistics - Almere

Voor het veilig transporteren van grote hoeveelheden archief heeft Karmac al jarenlang een zeer goed partnerschap met LIS Logistics uit Almere. Met onze ervaring op het gebied van archief en de ervaring van LIS Logistics op het gebied van veilig en uitzonderlijk transport, kunnen wij u verzekeren van transport van de hoogste kwaliteit.

Het archief wordt door LIS Logistics bij u opgehaald, waarna alles rechtstreeks naar de aangewezen locatie van Karmac wordt gebracht. Door vervoer in gesloten transportwagens is de veiligheid van uw documenten gewaarborgd tijdens vervoer. LIS Logistics is daarnaast ISO 9001:2015, SKAL en AEO gecertificeerd, waardoor u kunt rekenen op professionaliteit en kwaliteit in elke fase van het transport. Bij aankomst, zorgen de uitvoerig gescreende medewerkers van Karmac Facilitair er vervolgens voor dat het archief adequaat op de uiteindelijke bestemming terecht komt.

Door onze krachten te bundelen kunnen wij u de meest veilige en betrouwbare vorm van uitzonderlijk transport bieden. Zo komt uw archief, namens Karmac Facilitair en LIS Logistics, altijd optimaal van A naar B.

lislogistics_logo

Partner Archiefopslag M&R  - Kampen

Door het overnemen van de aandelen van door de Holding, waarbinnen Karmac valt is een nauwe samenwerking ontstaan met M&R. De twee verschillende bedrijven zullen nog geruime tijd naast elkaar blijven bestaan.