Referenties

Karmac Facilitair is dé partner voor alles omtrent archief. Wij zijn dan ook trots op de passende totaaloplossingen die we bieden. Maar nóg trotser, zijn we op onze klanten. Want die staan bij Karmac Facilitair altijd centraal. Daarom laten wij juist graag hen aan het woord, en vragen ze hoe ze de samenwerking met ons ervaren.
Wij beheren de archieven van ruim 300 verschillende relaties vanuit alle verschillende sectoren in Nederland. We beheren met name archieven voor Overheidsinstanties (zoals Provincies, Gemeenten, Waterschappen), Ziekenhuizen (en andere zorginstellingen), Advocaten en Notarissen, Bedrijven vanuit allerlei verschillende sectoren en onderwijsinstellingen. Wilt u referenties vanuit uw sector ontvangen, dan is dat op aanvraag vanzelfsprekend altijd mogelijk.

Onderstaande referentie van een van onze relaties geeft goed aan waar we voor staan:

Een archiefoplossing met zorg voor WZU Veluwe

Karmac helpt ons bij het archiveren en digitaliseren van ons huidige archief. Als zorgorganisatie hebben we onder andere veel cliëntgegevens waar zorgvuldig mee omgegaan dient te worden. Hiervoor hebben we te maken met verschillende wet- en regelgeving en Karmac heeft laten zien de juiste kennis en expertise in huis te hebben om ons daarin goed te informeren en tot een goed plan te komen. Er is vooraf ruim de tijd en aandacht om gezamenlijk de wensen en mogelijkheden door te spreken. De uitvoer verliep in ons geval met een leuke samenwerking met medewerkers van de Gresbo. Ook deze coördinatie en samenwerking is vooraf helder doorgesproken en afgestemd en de uitvoer verliep dan ook geheel volgens plan en naar wens. Er zitten nog wat archieven aan te komen, maar gezien de prettige samenwerking tot nu toe hebben we alle vertrouwen in een goede voortzetting hiervan!

Jolien Keppel - Projectmedewerker Huisvesting WZU Veluwe