Nieuws

Wij zijn nog druk bezig met het vullen van de nieuwe website van Karmac Facilitair. Binnenkort kunt u op deze pagina het laatste nieuws over ons bedrijf lezen.

Aankondiging nieuwe website in ontwikkeling

Met trots presenteert Karmac Facilitair haar nieuwe website. Deze is nog wel in ontwikkeling en zal de aankomende tijd verder worden geperfectioneerd.

Snelgroeier Karmac Facilitair in de prijzen

Vraag naar fysieke archiefopslag neemt nog flink toe Lelystad, 25 november 2016 -- Karmac Facilitair behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daarmee een FD Gazelle. De prijs voor financiële hoogvliegers van Nederland wordt jaarlijks uitgereikt door het Financieele Dagblad (FD). Karmac Facilitair kreeg de onderscheiding op 22 november tijdens de feestelijke uitreiking van de FD Gazellen Awards voor de regio West in Theater Amsterdam. De regio West omvat de provincies Flevoland, Noord –en Zuid-Holland. Jaarlijks reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

KARMAC Facilitair breidt uit in Almere

Karmac Facilitair heeft op de Creative Campus in Almere (CCA) een ultramodern volledig geautomatiseerd hoogbouwmagazijn in gebruik genomen. De ruimte bedraagt 3.500 m2 en biedt plaats aan minimaal 12.000 pallets.