Nieuws

Ontdek wat er speelt bij Karmac Facilitair met geregeld nieuwsupdates over onze werkzaamheden, activiteiten en expertises.
Volg voor de meest recente nieuwtjes onze twitter @KFaciltair
Blijf altijd op de hoogte van de laatste gebeurtenissen en ontwikkelingen binnen ons prachtige bedrijf!

KarmacM&R in ontwikkeling

KarmacM&R in ontwikkeling

Karmac Facilitair BV en M&R BV zijn per 1 januari 2020 onder de nieuwe naam KarmacM&R samen gegaan. Na het overnemen van de aandelen van M&R door de KMM Groep in 2018 is er de afgelopen maanden zorgvuldig toegewerkt naar een rimpelloze samenvoeging van de beide bedrijven binnen de KMM Groep. Door de overname van M&R door de KMM Groep zijn aan er voor de voormalig aandeelhouder aan een paar belangrijke voorwaarden voldaan voor overname, waaronder het behoud van de werkgelegenheid, het garanderen van de continuïteit van de bedrijfsvoering en het behouden van een Nederlandse aandeelhouder. KarmacM&R beheert voor honderden relaties in Nederland het archief en beschikt over alle mogelijke vormen van archiefopslaglocaties in het midden van het land. Naast de opslag en beheer is KarmacM&R blijven we ook het digitaliseren van papier en microfilm voor onze relaties verzorgen en blijven ook verhuisbewegingen van archieven onze specialiteit.

Muzikaal groeien met sponsoring van Karmac

Op de Algemene Ledenvergadering van de Muziekvereniging Musicamare heeft Koen Wildenbeest een cheque overhandigd aan het jeugdbestuurslid van de vereniging. Musicamare bestaat nu 5 jaar en is in 2017 een officiële vereniging geworden. Een jonge vereniging dus, die nog niet zo veel aan randzaken heeft om onder de wisselende Nederlandse weersomstandigheden een optreden te kunnen verzorgen. Dankzij de sponsoring door Karmac Facilitair uit Lelystad kan er een grote partytent worden aangeschaft (8x4).

De kanjers van basisschool de Windroos zetten hun beste beentje voor!

Van 22 tot en met 25 mei 2018 is de Avondvierdaagse Lelystad gelopen door alle basisscholen in Lelystad. Karmac Facilitair staat alle wandelaars natuurlijk bij in hun topprestatie en is daarnaast trots sponsor van de kanjers van

Karmac Facilitair is trotse sponsor van het Paaskoor met Passie

Karmac Facilitair is trotse sponsor van het Paaskoor met Passie

Op donderdag 22 en vrijdag 23 maart zong het Paaskoor met Passie uit volle borst het complexe werk van Bach voor de mantelzorgers en vrijwilligers van WZU Veluwe. Het indrukwekkende optreden was bedoeld ter waardering van deze onmisbare groep werknemers. Een goed doel dus, met een uitvoering waar je "U" tegen zegt. Karmac Facilitair staat volledig achter dit prachtige initiatief en is dan ook trots sponsor van het Paaskoor met Passie. De voorstelling was een groot succes en onze waardering gaat uit naar iedereen die eraan mee heeft gewerkt! Benieuwd naar meer over WZU Veluwe, het Paaskoor met Passie en de mooie concerten? WZU Veluwe schreef er een interessant artikel over, te vinden op

Aankondiging nieuwe website in ontwikkeling

Met trots presenteert Karmac Facilitair haar nieuwe website. Deze is nog wel in ontwikkeling en zal de aankomende tijd verder worden geperfectioneerd.

Snelgroeier Karmac Facilitair in de prijzen

Vraag naar fysieke archiefopslag neemt nog flink toe Lelystad, 25 november 2016 -- Karmac Facilitair behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daarmee een FD Gazelle. De prijs voor financiële hoogvliegers van Nederland wordt jaarlijks uitgereikt door het Financieele Dagblad (FD). Karmac Facilitair kreeg de onderscheiding op 22 november tijdens de feestelijke uitreiking van de FD Gazellen Awards voor de regio West in Theater Amsterdam. De regio West omvat de provincies Flevoland, Noord –en Zuid-Holland. Jaarlijks reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

KARMAC Facilitair breidt uit in Almere

Karmac Facilitair heeft op de Creative Campus in Almere (CCA) een ultramodern volledig geautomatiseerd hoogbouwmagazijn in gebruik genomen. De ruimte bedraagt 3.500 m2 en biedt plaats aan minimaal 12.000 pallets.