Lelystad: Palletopslag

lelystadpallet1

Wilt u uw archief veilig en vakkundig laten opslaan in dozen op pallets? Vanuit onze locatie in Lelystad, bieden wij passende palletopslag voor uw archief. Met de magazijnstellingen aangrenzend aan ons hoofdkantoor, kunnen we snel schakelen en bent u verzekerd van archiefopslag met aandacht. Daarnaast, kunnen we, dankzij de centraal gelegen locatie, organisaties uit elke stad of provincie gemakkelijk vanuit Lelystad bedienen.

Wanneer palletopslag?

Bij Karmac Facilitair heeft u keuze uit verschillende opslagmogelijkheden voor uw archief. Palletopslag is hiervan de goedkoopste en het meest geschikt voor documenten die wel bewaard moeten worden, maar slechts weinig opgevraagd zullen worden. Voorbeelden van archieven die zich voor palletopslag lenen zijn financieel archief, dossiers en overig op termijn te vernietigen archief.

In onze palletopslag betaalt u alleen voor de ruimte die ook echt gebruikt. Dit in tegenstelling tot het huren van ruimten bij de “huur een box” bedrijven, waar u niet alleen betaalt voor de ruimte die uw archief inneemt, maar ook voor de ongebruikte lucht eromheen. Karmac garandeert veilige opslag, altijd in onze palletopslag. U bent van veiligheid verzekerd door onze afgesloten locatie, voorzien van veel ruimte om het pand heen, een gedegen hekwerk, toegangscontrole aan de poort, beveiliging 24 uur per dag op het terrein en meer.

lelystadpallet2

Als u uw archief dient te bewaren volgens wettelijke regels, zoals o.a. de belastingwet, dan kunnen we na de opslagperiode uw archieven gecertificeerd vernietigen. Hierdoor bent u er 100% zeker van, dat uw kostbare informatie nooit op straat kan komen. Vernietigen op de juiste manier is minstens zo belangrijk als het zorgvuldig opslaan van de stukken.

Vraagt u uw archief vaker op? Dan schikt onze opslag met legbordstellingen in Lelystad zich misschien beter voor uw wensen. Moeten de documenten daarnaast (wettelijk gezien) in een geconditioneerde ruimte opgeslagen worden? Dan biedt onze archiefruimte de uitkomst. Als u niet zeker bent wat de beste opslag is voor uw archief, helpen wij u graag verder met een vrijblijvend en verhelderend gesprek.

Onze werkwijze

Als uw archief staat opgeslagen in onze palletopslag in Lelystad, kunt u rekenen op gedegen archiefbeheer met aandacht. Onze geschoolde archiefmedewerkers gaan efficiënt te werk om opvraagverzoeken, ingediend via onze Opvraagservice, snel en doeltreffend af te handelen. Door nauwgezette archiefregistratie weten wij precies wat u nodig heeft en kan een document ook gemakkelijk weer op de juiste plek worden teruggeplaatst na gebruik.

Palletopslag Almere

Naast onze locatie in Lelystad, bieden we op onze locatie met palletopslag in Almere de meest efficiënte en effectieve opslagoplossing in Nederland, dankzij ons volledig geautomatiseerde magazijn. Omdat we hier zo uiterst efficiënt werken, kunnen we met veel lagere operationele kosten rekenen, wat u terugziet in onze tarieven!

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van palletopslag in Lelystad voor uw archief? Wij gaan graag met u rond de tafel en passen onze kennis toe om tot de best passende totaaloplossing te komen voor archief van alle soorten en maten. Ziet u het liever met eigen ogen? Wij leiden u ook graag rond in Lelystad.

Neem gerust contact op via de onderstaande buttons voor een gesprek met uitkomsten en een vrijblijvende offerte op maat.

Neem contact opBel 0320 28 69 45