Lelystad: Legbordstellingen

legbordstelling

Uw archief altijd gemakkelijk bereikbaar en tegelijkertijd veilig opgeslagen? Dan biedt opslag op legbordstellingen in onze vestiging in Lelystad de uitkomst. Vanuit deze locatie, aangrenzend aan ons hoofdkantoor, kunnen wij snel schakelen zodat u verzekerd bent van archiefopslag met aandacht. De centrale ligging van Lelystad, maakt dat wij dienstbaar kunnen zijn door het hele land – geschikt voor organisaties uit elke stad of provincie.

Wanneer legbordstellingen?

Voor de opslag van uw documenten, papieren en dossiers heeft u bij Karmac Facilitair keuze uit verschillende opslagmogelijkheden. Afhankelijk van uw archief en uw wensen, is er altijd wel een methodiek die bij u past. U kiest voor legbordstellingen, wanneer u een zogeheten ‘dynamisch archief’ heeft. Dit houdt in dat u vaak documenten zult opvragen vanuit uw archief. Legbordstellingen schikken zich hier uitstekend voor, omdat deze zijn toegespitst op optimale bereikbaarheid van uw documenten. Zo is opslag op legbordstellingen vergelijkbaar met het opslaan van de archieven zoals u dat bij de interne archiefopslag gewend bent.

Zult u uw archief niet vaak of helemaal niet opvragen? Dan kan onze palletopslag misschien een betere uitkomst bieden. Vraagt u wel vaak op, maar moeten uw documenten daarnaast ook (wettelijk gezien) in een geconditioneerde ruimte opgeslagen worden? Dan sluit onze archiefruimte beter aan bij uw archief. Indien u niet zeker weet wat nu het beste is voor uw archief, helpen wij u graag verder met een vrijblijvend en verhelderend gesprek.

Onze werkwijze

Als uw archief is opgeslagen op onze legbordstellingen in Lelystad, kunt u rekenen op een bereikbaar archief waarvan de veiligheid ten aller tijde is gewaarborgd. Via onze Opvraagservice vraagt u gemakkelijk de documenten aan die u nodig heeft. Door een nauwkeurige archiefregistratie, kunnen wij vanuit de legbordstellingen ook losse dossiers of documenten aanleveren. U kunt de documenten fysiek, maar ook heel snel en in hoge kwaliteit digitaal ontvangen middels onze Scanning on Demand oplossing. Onze bekwame archiefmedewerkers gaan bij elke opvraag precies te werk en plaatsen elk document ook weer veilig op de juiste plek terug na gebruik.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over het opslaan van uw archief op een legbordstelling? Wij komen graag in contact met u om samen te bekijken wat de best passende totaaloplossing is voor uw documenten, papieren en dossiers. Ziet u het liever met eigen ogen? U bent ook van harte welkom voor een rondleiding langs al onze magazijnstellingen.

Neem gerust contact op via de onderstaande buttons voor een gesprek met uitkomsten en een vrijblijvende offerte op maat.

Neem contact opBel 0320 28 69 45