Almere: Palletopslag

Vanuit onze vestiging in Almere kunnen wij uw archief efficiënt en effectief opslaan in onze ruime palletopslag. Vanuit het volledig geautomatiseerde magazijn, worden de pallets automatisch weggezet en opgehaald van een vooraf gekozen locatie. Archief dat niet meer opgevraagd wordt, omdat het bijvoorbeeld reeds is gedigitaliseerd, maar nog wel bewaard moet worden kan op 27 hoog weggezet worden. Zodra de computer de opdracht heeft gegeven aan een van de vier robots, zal de robot exact naar de aangegeven plaats rijden en de pallet ophalen of wegzetten. Als een pallet is opgehaald zijn de dozen op de pallet direct toegankelijk voor opvragen. De robot is zeer snel, trefzeker en werkt altijd met lasergestuurde precisie. De pallet met de opgevraagde doos wordt binnen 5 minuten uit het enorme magazijn gehaald en aan onze medewerkers gepresenteerd.

Grootschalige opslag, uitstekend beschermd

In het hoogbouwmagazijn is ruimte voor meer dan 10.000 pallets. Er kunnen daarmee een miljoen archiefdozen in de ruimte opgeslagen worden. Hierdoor schikt onze palletopslag in Almere zich uitstekend voor grootschalige opslag. Na uitvoerige controle in ons voorportaal, pakt onze sealmachine de pallets met archief stevig in zodat de dozen goed beschermd de opslag in gaan.

Speciale archiefprojecten

Naast een grote palletopslag, beschikt onze locatie in Almere over een ruim voorportaal. Hier is voldoende ruimte beschikbaar voor het tijdelijk gereedmaken van honderden pallets met archief. Deze ruimte wordt dan ook zeer regelmatig ingezet voor speciale archiefprojecten, zoals archiefregistratie en archiefbeheer bij calamiteiten.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van palletopslag in Almere voor uw archief? Wij gaan graag met u rond de tafel en passen onze kennis toe om tot de best passende totaaloplossing te komen voor archief van alle soorten en maten. Ziet u het liever met eigen ogen? Wij leiden u ook graag rond in onze palletopslag in Almere.

Neem gerust contact op via de onderstaande buttons voor een gesprek met uitkomsten en een vrijblijvende offerte op maat.

Neem contact opBel 0320 28 69 45