Advisering

Op zoek naar een totaaloplossing voor uw archief, maar niet helemaal zeker wat het beste bij u past? Dan bent u bij Karmac Facilitair aan het juiste adres. Wij bekijken uw archief namelijk vanuit een vakkundig oogpunt en bieden zo advisering op maat. Daarbij passen we onze kennis over archiefwetgeving, -opslag en -vernietiging nauwgezet toe om tot de meest efficiënte en duurzame oplossing voor uw documenten, papieren en dossiers te komen.

Wettelijke bewaartermijnen archief

Voor documenten met wettelijke bewaarplicht kunnen bewaartermijnen nog wel eens verschillen. Karmac Facilitair is volledig op de hoogte van alle wetgeving omtrent archief en adviseert u graag over de wettelijke bewaartermijn voor elk soort document. Van personeelsdossiers tot boekhouding, van administratie tot documenten met een juridische waarde: wij weten precies hoe lang het bewaard moet blijven. Bij Karmac Facilitair bent u daarom verzekerd van de bescherming en beschikbaarheid van uw archief binnen de juiste wettelijke bewaartermijn.

Opslagmogelijkheden

Wij adviseren u ook graag over de mogelijkheden van archiefopslag. Elk archief is namelijk anders in grootte en belangrijkheid. Ook zult u niet elk soort document even vaak opvragen vanuit het archief. Bij Karmac Facilitair heeft u daarom keuze uit verschillende soorten archiefopslag in opslagruimtes die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Benieuwd welk soort opslag het meest geschikt is voor uw archief? Wij gaan graag met u rond de tafel voor een adviseringsgesprek.

Archiefvernietiging

Is de bewaartermijn van uw archief voorbij? Dan is een gedegen archiefvernietiging noodzakelijk. Ook hier biedt Karmac Facilitair vakkundige advisering op maat. Na een goed gesprek weet u precies hoe uw archief het beste vernietigd kan worden, ook als het gaat om vertrouwelijke documenten. Zo bespaart u op de kosten en bent u verzekerd van een afwikkeling die past bij uw archief.

Een afspraak maken

Wilt u meer informatie over de oplossingen die Karmac Facilitair biedt voor uw archief? Maak dan een afspraak voor een gesprek met uitkomsten. U bent van harte welkom op een van onze locaties om uw wensen door te spreken en samen tot een passende totaaloplossing te komen.

Bel 0320 286 945, mail naar kf@karmac.nl of neem contact met ons op via de onderstaande button.

Neem contact opBel 0320 28 69 45