Uw archief, onze uitdaging
Uw archief, onze uitdaging
De Karmac Groep, dé specialist op het gebied van informatielogistiek (in de breedste zin van het woord)! Meer weten? Lees snel verder
Lees verder
002 Document Campus.jpg
De KMM Groep
Een snelgroeiende en innovatieve bedrijvengroep uit Flevoland met twintig landelijke en deels internationaal actieve bedrijven en ruim 450 medewerkers
Lees verder
Zoek op de website:
 
Karmac Krant

Karmac krant, nr 19

De Karmac krant is een gezamenlijke uitgave van de Karmac bedrijven. In de Karmac krant informeren wij u over relevante (markt)ontwikkelingen, projecten en innovaties.

Download de krant in het pdf formaat
Bel mij terug
Telefoonnummer

Scanning-On-Demand

Bij scanning on demand worden uw dossiers veilig en betrouwbaar opgeslagen in de archiefopslag bij Karmac Facilitair. Op het moment dat u dossiers nodig heeft, dan kunt u deze dossiers opvragen via onze Opvraagservice (een goed beveiligde persoonlijke internetomgeving). U kunt zelf bepalen binnen welk tijdsbestek u de digitale dossiers wenst te ontvangen, dit is al mogelijk binnen een paar uur op dezelfde werkdag. Op het moment dat wij uw aanvraag hebben ontvangen scannen wij de door u opgevraagde dossiers direct in en leveren wij deze dossiers digitaal aan u uit.

Uiteraard maken wij van te voren duidelijke afspraken met u over de gewenste (digitale) output. Wij kunnen de digitale dossiers op vrijwel iedere gewenste manier uitleveren. Omdat wij softwareonafhankelijk werken en over gecertificeerde koppelingen beschikken met vrijwel alle grote (gerenommeerde) softwareleveranciers, kunnen wij de digitale dossiers in de meeste gevallen ook rechtstreeks uitleveren in uw softwarepakket (documentmanagementsysteem). Op deze manier kunt u de digitale dossiers direct raadplegen in uw eigen softwarepakket zonder extra “administratieve” rondslomp.

Kosten besparen met scanning on demand

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor scanning on demand. Bent u op zoek naar een voordelige oplossing voor archieven met een lage opvraagfrequentie, dan is scanning on demand een uitstekende optie. Scanning on demand heeft als voordeel dat er vooraf geen grote investeringen nodig zijn omdat de investeringskosten over een langere termijn (de gehele opslagperiode) worden verspreid. Daarnaast worden er alleen dossiers gescand op het moment dat u dossiers daadwerkelijk nodig heeft. U bent uw dossiers en archieven dus gericht aan het digitaliseren. Dossiers die door u niet worden opgevraagd blijven in papiervorm opgeslagen en beschikbaar totdat ze vernietigd kunnen worden.

De voordelen van scanning on demand:

  • Voorkom onnodige kosten door samen met Karmac Facilitair te bepalen welke documenten en archieven in aanmerking komen voor scanning on demand
  • Kostenbesparend doordat u uw archieven gericht digitaliseert
  • Gedigitaliseerde dossiers zijn direct gebruiksklaar
  • U bouwt automatisch een digitaal archief op
  • Uw eigen online archiefsysteem (Opvraagservice van Karmac)
  • Koppeling mogelijk met uw eigen softwarepakket
  • Veilige en betrouwbare archiefopslag bij Karmac Facilitair
  • Karmac Facilitair neemt uw archief tegen gunstige voorwaarden in opslag en beheer
     

Wilt u direct meer weten over scanning on demand of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op door te bellen naar 0320 286 969 of vul ons contactformulier in.

 

Gespecialiseerd in scanning on demand

Karmac Facilitair is gespecialiseerd in archiefopslag, archiefbeheer en scanning on demand. Door onze jarenlange ervaring met complexe document- en gegevensprocessen zijn wij uitgegroeid tot de specialist op het gebied van informatielogistiek. Wij zijn NEN-en-ISO gecertificeerd en beschikken over een geldige registratie bij de Autoriteit Persoonsgegevens (voorheen College Bescherming Persoonsgegevens). Omdat wij veel waarde hechten aan betrouwbaarheid, integriteit, privacy en veiligheid, hebben wij er bewust voor gekozen om alleen te werken met eigen medewerkers die wij nauwkeurig hebben gescreend en geselecteerd. Al onze medewerkers hebben zowel een geheimhoudingsverklaring als een integriteitsverklaring ondertekend.

Samen met onder zusterbedrijven, waaronder digitaliseringsspecialist Karmac Informatie & Innovatie, bieden wij u een totaaloplossing voor al uw opslag- en digitaliseringsactiviteiten. Wij hebben vestigingen in Lelystad en Almere, moderne (scan)apparatuur, uitstekend beveiligde ICT omgevingen en beschikken over de inhoudelijke kennis en ervaring van meer dan 100 document- en archiefspecialisten.

Meer informatie?

Wilt u direct meer informatie over scanning on demand? Schrijf u dan vandaag nog in voor één van onze gratis lunchbijeenkomsten in Lelystad of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0320 286 969 of mail naar info@karmac.nl. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Referenties

Veel gemeenten, overheidsinstellingen, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, ziekhuizen en andere gerenommeerde (commerciële) marktpartijen zijn u al voorgegaan. Enkele voorbeelden zijn:

 

Karmac Groep Diensten

Karmac Facilitair