Uw archief, onze uitdaging
Uw archief, onze uitdaging
De Karmac Groep, dé specialist op het gebied van informatielogistiek (in de breedste zin van het woord)! Meer weten? Lees snel verder
Lees verder
002 Document Campus.jpg
De KMM Groep
Een snelgroeiende en innovatieve bedrijvengroep uit Flevoland met twintig landelijke en deels internationaal actieve bedrijven en ruim 450 medewerkers
Lees verder
Zoek op de website:
 
Karmac Krant

Karmac krant, nr 19

De Karmac krant is een gezamenlijke uitgave van de Karmac bedrijven. In de Karmac krant informeren wij u over relevante (markt)ontwikkelingen, projecten en innovaties.

Download de krant in het pdf formaat
Bel mij terug
Telefoonnummer

Opvraagservice

Uw archieven zijn een belangrijke bron van informatie. U wilt deze informatie op elk moment van de dag beschikbaar hebben. De tijd die het kost om een dossier te raadplegen loopt aardig op: denk aan de wandeling naar het archief, het zoeken van dat specifieke dossier, het registreren dat het dossier in gebruik genomen is, etc. Deze manier van werken gaat ten koste van de productiviteit van uw medewerkers.

De conclusie is dat er aanzienlijke kosten zitten in het aanhouden en beheren van uw fysieke archieven. Er zijn veel goedkopere, gebruiksvriendelijke en veiligere methodes. Karmac heeft een eigen webapplicatie ontwikkelt die het mogelijk maakt om online uw archiefstukken op te vragen. De opgevraagde archiefstukken worden binnen de afgesproken tijd op uw locatie afgeleverd.

Karmac Groep Diensten

Karmac Facilitair