Uw archief, onze uitdaging
Uw archief, onze uitdaging
De Karmac Groep, dé specialist op het gebied van informatielogistiek (in de breedste zin van het woord)! Meer weten? Lees snel verder
Lees verder
002 Document Campus.jpg
De KMM Groep
Een snelgroeiende en innovatieve bedrijvengroep uit Flevoland met twintig landelijke en deels internationaal actieve bedrijven en ruim 450 medewerkers
Lees verder

Karmac Facilitair

Welkom op de website van Karmac Facilitair, onderdeel van de Karmac Groep. Karmac Facilitair is gespecialiseerd in archiefopslag en archiefbeheer, scanning-on-demand (op afroep) en archiefwerkzaamheden. 

Bent u op zoek naar een een goede oplossing voor uw archief? 

Of het nou gaat om de (geconditioneerde) opslag van enkele archiefdozen, enkele verhuisdozen of juist het uitbesteden/ outsourcen van uw volledige archief? Bij Karmac Facilitair bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de opslagruimte die u nodig heeft, uiteraard tegen een zeer gunstig tarief. Onze archiefopslagruimten zijn van zeer hoge kwaliteit, streng beveiligd en voldoen volledig aan wet- en regelgeving. Daarnaast is uw archief te allen tijden opvraagbaar via onze Opvraagservice (www.opvraagservice.nl).
Wij kunnen uw archief zowel in digitale vorm (scanning-on-demand) als in fysieke vorm aanleveren.

College Bescherming Persoonsgegevens (CBP)

Zoals u mag verwachten van een betrouwbare facilitaire partner staat Karmac Facilitair geregistreerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Het CBP is een onafhankelijke organisatie die erop toeziet dat vertrouwlijke (persoons)gegevens op een verantwoordelijke manier worden verwerkt, opgeslagen en beveiligd. Ons registratienummer bij het CBP is 1512171. Verder is Karmac Facilitair NEN-en-ISO 9001 gecertificeerd en beschikt Karmac Facilitair over een eigen logistieke service.

Karmac

Semi-statische dossiers uitbesteed aan Karmac.

"Om zo efficiënt mogelijk om te gaan met semi-statische cliëntendossiers heeft Tactus de opslag en het beheer hiervan uitbesteed aan Karmac. Scheelt ruimte, is betrouwbaar, blijft vertrouwelijk en is een
stuk efficiënter" -  John de Vries (Tactus Verslavingszorg).

Karmac

Karmac Facilitair neemt ultramodern magazijn in gebruik (3.500m2).

Karmac Facilitair, specialist in archiefopslag, heeft op de Creative Campus Almere (CCA) een ultra modern, volledig geautomatiseerd hoogbouw magazijn, voor archiefopslag in gebruik genomen. De ruimte bedraagt 3.500 m2 en biedt plaats aan minimaal 12.000 pallets .

Zoek op de website:
 
Karmac Krant

Karmac krant, nr 19

De Karmac krant is een gezamenlijke uitgave van de Karmac bedrijven. In de Karmac krant informeren wij u over relevante (markt)ontwikkelingen, projecten en innovaties.

Download de krant in het pdf formaat
Bel mij terug
Telefoonnummer

Karmac Groep Diensten

Karmac Facilitair