Uw archief, onze uitdaging
Uw archief, onze uitdaging
De Karmac Groep, dé specialist op het gebied van informatielogistiek (in de breedste zin van het woord)! Meer weten? Lees snel verder
Lees verder
002 Document Campus.jpg
De KMM Groep
Een snelgroeiende en innovatieve bedrijvengroep uit Flevoland met twintig landelijke en deels internationaal actieve bedrijven en ruim 450 medewerkers
Lees verder
Zoek op de website:
 
Karmac Krant

Karmac krant, nr 19

De Karmac krant is een gezamenlijke uitgave van de Karmac bedrijven. In de Karmac krant informeren wij u over relevante (markt)ontwikkelingen, projecten en innovaties.

Download de krant in het pdf formaat
Bel mij terug
Telefoonnummer

Archiefopslag

Karmac Facilitair is gespecialiseerd in (geconditioneerde) archiefopslag en archiefbeheer. Wij bieden onze klanten veilige en betrouwbare archiefoplossingen. Daarbij maakt het niet uit of het om enkele verhuisdozen of om complete bedrijfsarchieven gaat, om (semi)statische archieven of om dynamische archieven. Karmac Facilitair biedt u de opslagruimte die u nodig heeft.

Archiefbeheer: veilig uw archief opslaan

Karmac Facilitair hecht veel waarde aan veiligheid, betrouwbaarheid en privacy. Al onze bedrijf- en archiefopslagruimtes voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidsnormen binnen ons vakgebied. Wij zijn niet alleen NEN-en-ISO gecertificeerd, maar beschikken ook over een geldige registratie bij de Autoriteit Persoonsgegevens (voorheen College Bescherming Persoonsgegevens). Daarnaast werken wij uitsluitend met medewerkers die wij nauwkeurig hebben geselecteerd en gescreend. Al onze medewerkers hebben zowel een geheimhoudingsverklaring als een integriteitsverklaring ondertekend. Uw vertrouwelijke archieven zijn bij ons dan ook in goede handen en uitstekend beschermd tegen calamiteiten en (externe) invloeden zoals inbraak, brand, vocht, licht, schimmels en ongedierte. Wij zorgen immers voor de meest optimale omstandigheden om uw archieven ook op langere termijn in topconditie te houden. Via onze Opvraagservice is uw archief te allen tijden opvraagbaar en raadpleegbaar.

Wilt u weten wat Karmac Facilitair voor u kan betekenen op het gebied van archiefopslag en archiefbeheer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het plannen van een oriënterende kennismakingsafspraak en/of een rondleiding bij Karmac Facilitair. Klik hier voor ons contactformulier of bel naar 0320 - 286 969. Wij voorzien u graag van meer informatie.

 

Verschillende oplossingen voor archiefopslag

Karmac heeft verschillende oplossingen om uw archief veilig en betrouwbaar op te slaan:

Statische opslag

Veel archieven bestaan voor een groot gedeelte uit documenten die uitsluitend bewaard worden vanwege wettelijk gestelde bewaartermijnen. Heeft u documenten die u weinig tot niet meer opvraagt, maar die vanwege wettelijke bewaartermijnen wel bewaart dienen te blijven, dan spreken we over statische opslag.

Semi-statische opslag

Dossiers en documenten die u niet dagelijks opvraagt vallen onder semi-statische opslag. Wat belangrijk is bij dergelijke dossiers is dat ze snel beschikbaar zijn wanneer u ze wel nodig heeft. Bij Karmac slaan we dit soort dossiers op een slimme manier op zodat wij de dossiers spoedig kunnen leveren wanneer u ze opvraagt. Via onze Opvraagservice kunt u zelf aangeven hoe u de dossiers wenst te ontvangen (fysiek of digitaal), op welk afleveradres en binnen welk tijdsbestek.

Dynamische opslag

Wanneer we het hebben over een dynamisch archief, dan hebben we het over de dossiers die u (zeer) regelmatig gebruikt. Deze dossiers registreert en beheert Karmac op dossierniveau, dit zodat u zeer snel over deze dossiers kunt beschikken op het moment dat u ze nodig heeft.

Uw archief te allen tijde toegankelijk

Uw archief is bij Karmac Facilitair te allen tijde toegankelijk. Via een beveiligde omgeving (onze Opvraagservice)kunt u uw dossiers en documenten opvragen. U kunt zelf bepalen hoe u uw opgevraagde dossiers en documenten wilt ontvangen: fysiek of digitaal, op welk afleveradres en binnen welk tijdsbestek (SLA).

Alle transporten worden in eigen beheer en met eigen medewerkers uitgevoerd. Wij maken uitsluitend gebruik van gesloten transport. Voor het transport hebben wij ook een transport- en reconstructieverzekering afgesloten.

Kosten archiefopslag

Elke vorm van archiefopslag en archiefbeheer vereist een eigen aanpak. Karmac levert dan ook altijd een oplossing op maat. De kosten zijn namelijk afhankelijk van de hoeveelheid (aantal eenheden), de opslagtermijn, de wijze waarop de archieven worden opgeslagen en uw eigen wensen en eisen. Onze medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden.

Wilt u direct meer informatie over archiefopslag? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0320 286 969 of mail naar info@karmac.nl. Wij voorzien u graag van meer informatie.

 

Referenties

Veel  gemeenten, overheidsinstellingen, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, ziekhuizen en andere gerenommeerde (commerciële) marktpartijen zijn u al voorgegaan. Enkele voorbeelden zijn:

 

 

Karmac Groep Diensten

Karmac Facilitair