Uw archief, onze uitdaging
Uw archief, onze uitdaging
De Karmac Groep, dé specialist op het gebied van informatielogistiek (in de breedste zin van het woord)! Meer weten? Lees snel verder
Lees verder
002 Document Campus.jpg
De KMM Groep
Een snelgroeiende en innovatieve bedrijvengroep uit Flevoland met twintig landelijke en deels internationaal actieve bedrijven en ruim 450 medewerkers
Lees verder
Zoek op de website:
 
Karmac Krant

Karmac krant, nr 19

De Karmac krant is een gezamenlijke uitgave van de Karmac bedrijven. In de Karmac krant informeren wij u over relevante (markt)ontwikkelingen, projecten en innovaties.

Download de krant in het pdf formaat
Bel mij terug
Telefoonnummer

Archiefbeheer

Archiefbeheer door Karmac Facilitair. Uw archief wordt veilig en betrouwbaar beheerd in onze opslagruimte. Het archief van Karmac is volledig NEN- en ISO-gecertificeerd en voldoet aan de hoogste standaarden in de markt en de Archiefwet.

Wij bieden archiefbeheer voor;

  • Archieven van verschillende omvang; van enkele verhuisdozen tot complete bedrijfsarchieven;
  • Statische, semi-statische en/of dynamische archieven.

Uw archief is in de opslag van Karmac Facilitair te allen tijde bereikbaar. Via onze opvraagservice kunt u uw dossiers en documenten opvragen en ontvangen op de door u gewenste wijze (binnen verschillende serviceniveaus). Wij leveren de documenten aan zoals u dat wil (fysiek of digitaal), waar u dat wil en binnen ieder gewenst tijdbestek. Wij maken uitsluitend gebruik van eigen medewerkers en van gesloten transport. Voor het transport hebben wij ook een transport- en reconstructieverzekering afgesloten.

Laat uw archief veilig beheren in de opslag van Karmac Facilitair. Benieuwd wat wij voor uw archief kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op:

0320 286 969        info@karmac.nl

Wij plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u in.

Tarieven archiefbeheer

Wij bieden een oplossing op maat archief. Het opslaan van enkele verhuisdozen is al mogelijk vanaf € 10,00 per strekkende meter, per jaar.

De kosten van archiefbeheer zijn echter altijd afhankelijk van de hoeveelheid (aantal eenheden) dozen /dossiers die opgeslagen moeten worden, hoe lang deze documenten opgeslagen moeten worden en de wijze waarop deze dozen/dossiers opgeslagen moeten worden. Wij bieden archiefbeheer oplossingen op maat. Onze medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden. Wilt u direct meer informatie over archiefbeer bij Karmac Facilitair? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0320 286 969 of mail naar info@karmac.nl. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Archiefbeheer bij Karmac Facilitair

Karmac Facilitair biedt archiefbeheer volgens onze kernwaarden: veiligheid, betrouwbaarheid en privacy.

Veilig archiefbeheer

De archiefruimtes van Karmac Facilitair voldoen aan de hoogste veiligheidseisen binnen het vakgebied. Wij zijn NEN- en ISO-gecertificeerd en beschikken over een geldige registratie bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze instantie was eerder bekend onder de naam College Bescherming Persoonsgegevens. Tevens voldoen onze archiefopslagruimtes volledig aan wet- en regelgeving, waaronder bijvoorbeeld de Archiefwet.

Betrouwbaar archiefbeheer

Onze opslagruimtes zijn uitstekend beschermd tegen calamiteiten en (externe) invloeden zoals inbraak, brand, vocht, licht, schimmels en ongedierte. Wij zorgen ervoor dat uw archief altijd in topconditie blijft, ook op langere termijn.

Privacy gewaarborgd

Alle medewerkers die werkzaam zijn voor Karmac Facilitair zijn nauwkeurig gescreend en geselecteerd. Ze hebben allemaal een geheimhoudingsverklaring en een integriteitsverklaring ondertekend. Tevens zijn al onze medewerkers in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG-verklaring). Uw archief is bij ons dan ook in goede handen.

Statisch of dynamisch archiefbeheer

Karmac Facilitair biedt verschillende mogelijkheden voor het beheer van uw archief. Samen met u kijken we naar de perfecte opslag voor het archief. Daarbij kunnen we verschillende oplossingen bieden: statische opslag, semi-statische opslag en dynamische opslag.

Statisch archiefbeheer

Statisch archiefbeheer wordt toegepast wanneer uw archief documenten bevat die u zeer zelden nodig heeft. Deze documenten worden vaak gearchiveerd vanwege een wettelijke bewaartermijn.

Semi-statisch archiefbeheer

We passen semi-statisch archiefbeheer toe wanneer u documenten opslaat die u niet dagelijks nodig heeft, maar die wel snel beschikbaar moeten zijn. Wij zorgen voor een slimme opslag van dergelijke documenten zodat we ze wel spoedig kunnen leveren wanneer u ze opvraagt.

Dynamisch archiefbeheer

Wanneer u documenten uit het archief dagelijks nodig heeft, is het verstandig om gebruik te maken van het dynamische archief. Wij beheren het archief dan op dossierniveau. U kunt hierdoor zeer snel beschikken over de juiste documenten.

Statisch, semi-statisch of dynamisch archiefbeheer? Karmac Facilitair vindt in samenspraak met u altijd de perfecte oplossing voor uw archief. Benieuwd naar wat wij voor uw archief kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op:

0320 286 969        info@karmac.nl

Referenties van Karmac Facilitair

Veel gemeenten, overheidsinstellingen, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, ziekenhuizen en andere gerenommeerde (commerciële) marktpartijen zijn u al voorgegaan. Enkele voorbeelden van partijen die het archiefbeheer uitbesteden aan Karmac Facilitair zijn:

 

Karmac Groep Diensten

Karmac Facilitair